Projecten

Nokventilatie Kanaalventilatie Ventilatiecomputer Kanaalventilatie Ventilatiesturing Nokventilatie en voederinstallatie Ventilatiecomputer en elektrische voorziening Kanaalventilatie Voederinstallatie Ventielen Windcompensatie

Wij bieden u kwaliteit en innovatie: zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten zorgen we voor aangepast advies, maatwerk en service. We volgen de evoluties op de voet en maken gebruik van het meest moderne en kwalitatieve materiaal om u het beste resultaat te garanderen.

Een stabiele luchtaanvoer kent een enorme opmars want het vermijdt stress en houdt de biggen, zeugen en vleesvarkens in hun comfortzone. Daarom conditioneren we de inkomende lucht (al dan niet bevochtigen en verwarmen) en kiezen we voor een luchtverdeelsysteem op maat van uw omgeving (deur-, kanaal-, plafond- of combiventilatie). Door het gebruik van filters en overdruk regeling kan u indien gewenst een nog hoger gezondheidsniveau bereiken en handhaven,

Wij creëren deze comfortzone met een minimale gebruikskost. Het weer en de buitentemperatuur hebben geen invloed meer dankzij onze windcompensatieregeling en warmteterugwinning. De meet- en smoorunits voorzien dat de gewenste capaciteit lucht energiebesparend wordt afgevoerd. Centrale afzuigkanalen bieden veel kansen waaronder warmteterugwinning op vandaag een ‘hot’ item is.

Elke stal heeft een bepaalde hoeveelheid energie nodig. Wij helpen u de optimale manier bepalen om deze energie te leveren.